فروش لواشک تمر هندی در پاکستان ممنوع اعلام گردید

پخت لواشک چرم میوه ای ایرانی در منزل

در این مرحله می توانید نمک اضافه کنید. سعی کنید نمک را کم کم اضافه کنید و مزه مخلوط را ادامه دهید تا از نمک اضافی جلوگیری کنید.

مخلوط له شده را در صافی بریزید تا دانه های باقی مانده و پوست میوه ها جدا شود و مخلوطی صاف به دست آید.

حذف دانه میوه برای لواشک، چرم میوه ایرانی

لواشک، چرم میوه ای ایرانی

مخلوط میوه آماده خشک شدن است. برای تهیه سینی می توانید آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید، یک لایه پلاستیکی قرار دهید یا به سادگی یک پد سیلیکونی قرار دهید. مخلوط میوه را به طور یکنواخت روی سینی بریزید.

شما می توانید تصمیم بگیرید که می خواهید لواشک تمر هندی شما چقدر ضخیم باشد. ضخامت ایده آل حدود سه تا چهار میلی متر است.

ریختن لواشک چرم میوه ای ایرانی

روش سنتی خشک کردن چرم میوه این است که آن را در مکانی گرم و خشک بگذارید و منتظر بمانید تا خشک شود. ایرانی ها معمولا سینی ها را زیر نور خورشید یا جلوی جریان هوای فن قرار می دهند.

خشک کردن لواشک زیر آفتاب
یادداشت
به جای الک کردن مخلوط، می توانید دانه ها را نیز جدا کرده و کل مخلوط را با هم مخلوط کنید تا به بافتی مخملی تبدیل شود.

همچنین می توانید مخلوط را در فر بپزید تا فرآیند خشک شدن سریعتر شود. سینی را بگذارید

در فر از حرارت خیلی کم استفاده کنید و بگذارید یکی دو ساعت خشک شود.

لواشک یا چرم میوه از میوه های مختلف درست می شود و یک میان وعده سنتی ایرانی است. به سادگی میوه را خشک کرده و با آب مخلوط می کنند تا لواشک

درست شود. در قدیم میوه‌ها را له می‌کردند و زیر آفتاب خشک می‌کردند و برای اولین بار لواشک را این‌گونه درست می‌کردند. در این مدت از ترکیبات مختلف میوه و

مواد افزودنی برای تهیه لواشک استفاده شده است.

ترکیبات لواشک چیست؟

هر برندی کمی متفاوت است اما ماده اصلی ساخت چرم میوه ایرانی میوه و آب است. با هر میوه گوشتی می توانید لواشک درست کنید. حتی می توانید چندین نوع

میوه را با هم مخلوط کنید و طعمی کاملاً جدید دریافت کنید. ماده دیگر نمک است. نمک هم برای خوش طعم دادن به لواشک و هم برای طولانی شدن زمان نگهداری

آن اضافه می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.