با پای مرغ در قم برای بی خانمانان سوپ درست کردند

این صنعت روز به روز در حال رشد است

عثمان گدیک، رئیس هیئت مدیره شرکت مستقر در اوشاک که پای مرغ به چین صادر می کند، تاکید کرد که این بخش روز به روز در حال رشد است و ترکیه به رتبه

ششم صادرات رسیده است.

گدیک با بیان اینکه به عنوان یک شرکت توانسته اند سهم خود را در بازار جهانی به ویژه در 2 سال گذشته افزایش دهند و تقریبا 30 درصد از تولید سالانه 200 هزار تنی

خود را صادر کرده اند، گفت: مرغ را تا حد مطلوب ارزیابی کرده اند.

گدیک گفت:

“حدود 30 درصد از صادرات ما پای مرغ در قم است. بزرگترین خریدار پای مرغ چین است. 95 درصد از پای مرغ تولید شده در جهان توسط چین خریداری می شود. سال

گذشته بیماری همه گیر کمی ما را تحت تاثیر قرار داد. امسال یک مشکل وجود دارد. افزایش قطعی. وقتی از چین نام برده می شود، به ذهن خطور می کند. اما ما

همچنین محصولاتی را از گروه های سینه، ران، طبل و باسن ارسال می کنیم.”

پای مرغ حاوی درصد بالایی از پروتئین کلاژن است که برای رشد و تقویت سلامت استخوان ها بسیار مفید است که آن را به یک راه حل ایده آل برای مفاصل ضعیف

تبدیل می کند.

همچنین از تمام مشکلات سلامتی مربوط به استخوان ها و ماهیچه ها محافظت می کند که در راس آنها روماتیسم قرار دارد.

تا حد زیادی به خلاص شدن از شر انواع بیماری های التهابی که در راس آن ها آرتریت است، به خصوص موارد مزمن و حاد آن کمک می کند و همچنین به دلیل داشتن

چهار بیماری، از شدت دردها و اسپاسم های همراه با این بیماری می کاهد. انواع اصلی پروتئین ها که برای تقویت ساختار بدن مهم هستند.

پای مرغ آنزیمی را فعال می کند که از عملکرد تیروئید پشتیبانی می کند و از رگ های خونی در برابر آسیب محافظت می کند.پای مرغ حاوی 18.5 میکروگرم سلنیوم،

158 میلی گرم فسفر یا 34 درصد و 23 درصد از مقدار توصیه شده سلنیوم و فسفر روزانه برای بدن انسان است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.