در کمتر از یک ساعت با خوردن پسته خندان ایرانی می توانید دندان های خود را سفید کنید

بیشتر کالری دریافتی پسته خندان ایرانی از چربی ها تامین می شود که حدود 46 درصد وزنی را تشکیل می دهند، در حالی که کربوهیدرات ها و پروتئین ها به ترتیب

حدود 27 درصد و 21 درصد وزنی را تشکیل می دهند.

همانطور که قبلا ذکر شد، چربی های موجود در پسته و از این رو در کره به دست آمده از آن، بیشتر چربی های تک غیراشباع هستند: در این میان، محتوای خوب

اسید اولئیک که برای کنترل غلظت کلسترول خون مفید است، خودنمایی می کند.

غذا همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است که حدود 11 درصد وزنی دارد.

فواید کره پسته چیست؟

کره پسته فواید زیادی دارد. وجود مواد معدنی آن را در پیشگیری از خستگی عضلانی و فیزیکی مفید می کند، به ویژه فسفر به فرآیند حساسیت به گلوکز کمک می

کند و خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان ها و ویتامین E اثر موثری در برابر رادیکال های آزاد دارند که از غشای سلولی در برابر پیری محافظت می کنند.

کره پسته به دلیل وجود کاروتنوئیدها و لوتئین برای چشم ها مفید است، بنابراین خطر ابتلا به آسیب های بینایی معمولی را که در سنین بالا رخ می دهد کاهش می دهد.

علاوه بر این، ویتامین E اثر محافظتی در برابر کبد دارد، در حالی که ویتامین های B، به ویژه اسید فولیک، با ارتقاء عملکرد صحیح متابولیسم انرژی و انتقال دهنده های

عصبی عمل می کنند. اسیدهای چرب مونو و چند غیراشباع اثر کنترلی بر سطح کلسترول دارند و بنابراین از سلامت قلب و عروق حمایت می کنند.

موارد منع مصرف

پسته خندان ایرانی علیرغم فواید بسیار زیادی که برای کل بدن دارد، مانند سایر انواع میوه های خشک دارای موارد منع مصرف است.

اولاً مصرف آن زیاده روی نشود و بادام زمینی شور در صورت فشار خون شریانی و احتباس آب توصیه نمی شود، در عوض استفاده از رب پسته بدون نمک ترجیح داده

می شود.

حتی کسانی که اضافه وزن دارند باید مصرف خود را محدود کنند و مراقب باشند که به میوه حساسیت نداشته باشند تا نتیجه ندهند.

علائمی که در این مورد ممکن است رخ دهد کهیر، تورم، مشکلات تنفسی، بثورات پوستی است.

در غیر این صورت، بادام زمینی منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است و به حفظ سلامت بدن کمک می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.