خوردن سس سزار مهرام فواید شگفت انگیزی را به دنبال دارد

سس سزار خانگی خود را با کاهوی رومی تازه، کروتون و لیموی اضافی سرو کنید.

من دوست دارم برای طعم بیشتر، پارمیجانو رژیانو تازه رنده شده یا ورقه شده را روی سالاد بپاشم.

سس سزار مهرام خانگی زمانی بهترین است که بلافاصله در روز تهیه آن مصرف شود.

توصیه می کنم کاهو را از قبل آماده کنید و سس را درست قبل از سرو درست کنید زیرا درست کردن آن فقط 5 دقیقه طول می کشد.

این سس سزار واقعاً به چشم می خورد.

می دانید که من عاشق وینگرت هستم ، اما گاهی اوقات فقط یک سس خامه ای این کار را انجام می دهد.

من اخیراً احساساتی شده ام و تصمیم گرفتم هوس خود را برای سالاد سزار کلاسیک ارضا کنم .

این سس سالاد سزار فقط به چند ماده غذایی نیاز دارد.

سس سزار

در حین پختن کروتون ، آن‌ها را با هم هم بزنید و آماده می‌شوید که از سالاد سزار با کیفیت رستورانی در خانه لذت ببرید.

در مقایسه با سایر دستور العمل های سس سزار، تهیه این سس بسیار ساده است.

ما با یک پایه سس مایونز شروع می کنیم، که راحت تر از امولسیون کردن روغن و تخم مرغ است، البته بدون اشتباه.

این سس سزار بدون آنچوی است که آن را برای گیاهخوارانی مانند من و هر کسی که به صدف آلرژی دارد مناسب می کند.

همچنین برای هر کسی که به طعم آنچوی حساس است جذاب خواهد بود.

این سس طعم سزار جسورانه و کلاسیک را بدون آنچوی ارائه می دهد!

برخی از دستور العمل های سس سزار نیاز به روغن و زرده تخم مرغ دارند که در طی مراحل تهیه سس مایونز به سس مایونز تبدیل می شوند.

ما مسیر آسانی را انتخاب می کنیم و با سس مایونز خریداری شده در فروشگاه شروع می کنیم.

این روزها مجموعه ای از گزینه های سس مایونز را در خواربارفروشی های مجهز پیدا خواهید کرد – من گزینه های ارگانیک ساخته شده با روغن زیتون یا آووکادو را ترجیح می دهم.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.