حمل کردن شکلات صبحانه بزرگ در کانادا ممنوع شد

شکلات غذایی است که از دانه های کاکائو تخمیر شده و برشته به دست می آید. این ماده که در سراسر جهان مصرف می شود، علاوه بر نقش اساسی در اقتصاد

چندین کشور در سراسر جهان، جزء مهمی از صنایع غذایی است. درخت آن درخت کاکائو است، یک گیاه معمولی آب و هوای گرمسیری، که محیطی ایده آل برای

کشت خود در برزیل، به ویژه در مناطق اسپریتو سانتو و جنوب باهیا، در ایلهئوس پیدا می کند.

برای ثبت سفارش شکلات صبحانه بزرگ می توانید این محصول را از بخش فروش سایت ما خریداری نمایید.

برزیل بزرگترین تولیدکننده شکلات در آمریکای لاتین و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان در جهان در کنار ساحل عاج، غنا و اکوادور است. به گفته دانشمندان، خانه اصلی

کاکائو در جنگل های منطقه رودخانه آمازون یا در منطقه اورینوکو ونزوئلا بوده است. کلمب در چهارمین سفر خود به آمریکا این فرصت را داشت که با دانه های کاکائو

آشنا شود، اما توجهی به آنها نکرد.

گزارش ها حاکی از آن است که اولین افرادی که به طور منظم شکلات مصرف می کردند، در حدود 1500 سال قبل از میلاد مسیح. اعضای تمدن اولمک، ساکنان

مکزیک و گواتمالای کنونی بودند. بعدها، مایاها و آزتک ها از همان منطقه، رسم نوشیدن شکلات را توسعه دادند، محصولی مقدس. دانه ها بو داده و با غذاهای لذیذی

مانند فلفل، پایه ای از ذرت تخمیر شده و ادویه ها مخلوط می شدند و در نتیجه طعمی بسیار متفاوت از آنچه امروزه شناخته می شود به دست می آوردند. در مراسم

مذهبی، کاکائو برشته شده را با ادویه و عسل سرو می کردند.

از طریق تجارت انجام شده توسط فاتحان اسپانیایی است که شکلات به اروپا می رسد و در نهایت در سراسر جهان پخش می شود. در ابتدا به دلیل ارزش غذایی و

انرژی آن غذای ویژه ای به شمار می رفت و تنها زنان، کشیشان و اشراف آن را در مراسم کلیسای کاتولیک مصرف می کردند. در حدود سال 1700، “خانه های

شکلاتی” شروع به رقابت با “کافه هاوس” در لندن کردند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.