با شکلات پروتئین بار کارن بهترین هدیه تولد را به دوستتان بدهید

نوتلا یک شیرینی قابل پخش با طعم کاکائویی/شکلاتی است.

در اوایل قرن نوزدهم، جیاندوجا در شمال ایتالیا اختراع شد.

دانه های کاکائو همیشه یک ماده نسبتا گران بوده است.

در آن زمان در ایتالیا، تهیه کاکائو سخت‌تر و گران‌تر می‌شد، بنابراین ساختن شکلات یک چالش بود.

امروزه در شکلات پروتئین بار کارن نیز از نوتلا استفاده می کنند.

با این حال، فندق به وفور رشد کرد (و بسیار ارزان‌تر) از دانه‌های کاکائو، و بنابراین آنها را در مخلوط شکلات آسیاب کردند و جیاندوجا اختراع شد.

جیاندوجا نوعی شکلات است که شامل فندق (دانه‌های کاکائو، فندق و شکر) است که با هم آسیاب می‌شوند.

به طور سنتی جیاندوجا با فندق درست می‌شد، اما امروزه شکلات‌سازان از انواع دیگر مغزها مانند بادام، بادام هندی و حتی دانه‌های کاج برای تهیه انواع دیگر جیاندوجا استفاده می‌کنند.

شکلات

گفته می‌شود که نوتلا یک شکل قابل پخش از جیاندوجا است و در سال 1963 توسط Ferrero در ایتالیا اختراع شد.

با این حال، نوتلا امروز واقعاً شکلاتی نیست، زیرا از آسیاب کردن دانه‌های کاکائو و فندق برای ساختن جیاندوجا سنتی‌تر ساخته نمی‌شود.

چربی موجود در نوتلا روغن هسته خرما است.

بنابراین، نوتلا اسپریدی است که از مخلوط روغن هسته خرما، پودر شیر، شکر، فندق، پودر کاکائو و تقویت کننده های طعم تهیه می شود.

بیشتر شبیه فراستینگ است تا شکلاتی. در طعم جوهره ی جیاندوجا است، اما در واقع یک جیاندوجا نیست.

در زیر برخی از میله های فندق و سایر آجیل های غول پیکر در اینجا در Bean To Bar World فروخته شده است.

آنها با چند ماده ساده و واقعی (از جمله کره کاکائو واقعی، دانه های کاکائو خوب)، بدون روغن هسته خرما، تقویت کننده های طعم سنتز شده، یا مقادیر فراوان شکر ساخته می شوند.

خوب است بدانید که این محصول طعم بی نظیری را دارا می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.