Catsup املای مختلف (یا املای کمتر رایج) برای سس کچاپ از همان چاشنی است که در حال حاضر به نسخه غربی چاشنی تبدیل شده است که اولین بار در اواخر قرن هفدهم به تاجران اروپایی معرفی شد.

در خاور دور در زمان تجارت خود، ملوانان بریتانیایی در قرن 1600 طعم غذاهای لذیذ را که در حال حاضر به عنوان سس گوجه فرنگی شناخته می شود، معرفی کردند و شروع به صدور آن به غرب کردند.

اعتقاد بر این است که این اصطلاح از مالایی “kēhap” یا کانتونی “k’ē chap” گرفته شده است که به نوعی سس ماهی اشاره دارد.

اصطلاح catsup برای سس های مختلف مانند سس گوجه فرنگی تند استفاده می شود.

کلمه catsup در مکزیک و برخی از ایالت های جنوبی ایالات متحده استفاده می شود در حالی که کچاپ یک اصطلاح غالب در انگلیسی کانادایی و انگلیسی آمریکایی است. Catsup یک چاشنی پوره چاشنی شده است که معمولاً از گوجه فرنگی تهیه می شود.

سس کچاپ در اصل خمیری است که از روده تخمیر شده ماهی تهیه می شود.

در این روزها به سس گوجه فرنگی اشاره می شود.

Catsup یک سس شیرین و تند است که از شیرین کننده، گوجه فرنگی و سرکه همراه با ادویه جات و چاشنی های مختلف تهیه می شود.

Catsup از گوجه فرنگی، کاین، پیاز، شکر، میخک، سرکه سفید، دانه کرفس، دارچین و نمک تشکیل شده است.

در انگلستان، اصطلاح سس گوجه فرنگی به «سس قرمز» یا «سس گوجه فرنگی» اشاره دارد.

Catsup چاشنی است که در غذاهای مختلف قارچ، سفیده تخم مرغ، صدف، صدف، ساندویچ داغ، همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده، پای گوشت، هات داگ، گوشت سرخ شده و گردو استفاده می شود.

گاهی اوقات از آن به عنوان پایه یا ماده تشکیل دهنده سس ها و سایر سس ها استفاده می شود.

همچنین برای ایجاد طعم دهنده افزودنی برای چیپس سیب زمینی استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *