با خوردن شکلات صبحانه باراکا می توانید قد خود را بلندتر کنید

شکلات صبحانه باراکا خوب را فقط می توان از دانه های خوش طعم درست کرد. تنها 5 درصد از دانه های کاکائو به عنوان دانه های “عطر خوب” طبقه بندی می شوند.

این دانه ها با پتانسیل ژنتیکی برای ارائه پروفایل های طعم پیچیده هستند. اکثر لوبیاهای کشت شده حبوبات “فله”، “کالا” یا “معمولی” هستند که برای شکلات و

شیرینی سازی صنعتی ساخته می شوند. فریب کلمات “حق بیمه” یا “خوب”، “بهترین” یا حتی یک منبع را نخورید (به سادگی به معنای لوبیا از همان مکان است). اگر

استفاده از لوبیا، لوبیاهای خوشبو باشد، سرنخ هایی از تنوع آنها در بسته بندی وجود خواهد داشت. (به شفافیت مراجعه کنید)

شکلات خوب چیه

حداقل مواد تشکیل دهنده

شکلات خوب با دانه های کامل کاکائو و معمولاً کمی کره کاکائو اضافی درست می شود که درصد نوار را تشکیل می دهد. شکر ماده باقیمانده در شکلات تلخ و شکر و

پودر شیر در شکلات شیری است. اگر مواد دیگری ذکر شده است، باید توجه داشته باشید. مقدار کمی کره کاکائو و لسیتین اضافی مجاز است و برای کمک به جریان

و کارایی شکلات و وانیل واقعی گاهی اوقات استفاده می شود، اما مواد باید حداقل باشد. اگر مواد دیگری ذکر شده است اما به عنوان طعم یا طعم اعلام نشده

است، به دنبال یک شکلات تخته ای خوب نیستید.

طعم و مزه آزمون واقعی کیفیت شکلات است. صدها ترکیب شیمیایی در شراب خوب وجود دارد که بر طعم یک شراب خوب تأثیر می گذارد. حتی بیشتر در شکلات

خوب وجود دارد.

شکلات خوب یک سفر طعم بی نظیر را با عطرها، بافت ها و طعم های متمایز ارائه می دهد. برای قدردانی از ظرافت شکلات خود، کافی است آن را به آرامی مصرف

کنید، یاد بگیرید چگونه طعم شکلات را بچشید و #آب نخورید.

شکلات سازان خوب متعهد به شفافیت هستند. آنها می‌خواهند تا جایی که می‌توانید درباره شکلاتی که می‌خرید بدانید، از جمله منابع آن، انواع لوبیا، روش‌های رشد،

تجارت (که تا حد امکان مستقیم خواهد بود) و فرآیندهای ساخت. آنها همچنین در مورد مشارکت خود در هر مرحله به شما خواهند گفت.

شکلات خوب به مهارت و ثبات در فرآیندهای رشد، برداشت، تخمیر و خشک کردن نیاز دارد تا پیش سازهای طعم دهنده ایجاد شود. سپس سازنده به مهارت و دقت در

برشته کردن، آسیاب کردن، حلزون کردن و تمپر کردن شکلات نیاز دارد تا طعم ذاتی لوبیاهای خشک را از بین ببرد و ویژگی خاص خود را به بیان طعم اضافه کند. هر

فرآیند از درختی به میله دیگر بر طعم نهایی میله تأثیر می گذارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.