دارچین (Cinnamomum zeylanicum و Cinnamon cassia)، درخت ابدی طب گرمسیری، از خانواده Lauraceae است.
دارچین ستاره ای یکی از مهمترین ادویههایی است که روزانه مورد استفاده مردم در سراسر جهان قرار میگیرد.
دارچین در درجه اول حاوی روغن های حیاتی و سایر مشتقات مانند سینامالدئید، اسید سینامیک و سینامات است.
علاوه بر اینکه دارچین یک ترکیب آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت، ضد میکروبی، ضد سرطان، کاهش چربی و بیماری های قلبی عروقی است، همچنین گزارش شده است که دارای فعالیت هایی در برابر اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون و آلزایمر است.
این بررسی چشمانداز دارویی دارچین لوله ای و استفاده از آن در زندگی روزمره را نشان میدهد.
پوست گونه های مختلف دارچین یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین ادویه جات است که در سراسر جهان نه تنها برای پخت و پز بلکه در طب سنتی و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی، تقریباً 250 گونه در میان جنس دارچین شناسایی شده است که درختان در سراسر جهان پراکنده هستند.
ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در مواد غذایی نقش حیاتی در زندگی انسان دارند و به عنوان عوامل محافظت کننده از سلامتی عمل می کنند.
علاوه بر این نقش دارچین کیش، آنتی اکسیدان ها یکی از افزودنی های کلیدی مورد استفاده در چربی ها و روغن ها هستند.
حتی در صنایع فرآوری مواد غذایی، از آنتی اکسیدان ها برای به تاخیر انداختن یا جلوگیری از فساد مواد غذایی استفاده شده است.
ادویه ها و گیاهان دارویی به عنوان منابع آنتی اکسیدان های مفید در برابر بیماری های مختلف به سرعت مورد توجه قرار گرفته اند.
آنتی اکسیدان ها به عنوان مهم ترین محرک ها در پیشرفت و وجود انسان در نظر گرفته شده اند، زیرا به رادیکال های آزاد و آسیب در بیماری های متابولیک و سندرم های مرتبط با سن انسان و سایر حیوانات پاسخ می دهند.
- منابع:
- تبلیغات: