تلقیح با B. japonicum محتوای FA دانه های سویا را فراهم می کند.
نتیجه مشابهی از تیمار روغن سویا تصفیه شده تلقیح با استفاده از سودوموناس پوتیدا و آزوتوباکتر کروکوکوم [47] به دست آمد.
محتویات اسید لینولئیک به دست آمد، در حالی که کاربرد سویه های برادیرریزوبیوم باعث افزایش مقادیر اسیدهای چرب غیراشباع در روغن سویا شد [47،48]. تلقیح با B. japonicum sv glycinearum، محتوای UFAهای خاص را افزایش داد، به عنوان مثال، وجود اسید چرب ضروری امگا 3 (آ-لینولنیک اسید، ALA) و اسید آلفا اولئوستئاریک [49].
استفاده روغن سویا ترکیبی از کودهای نیتروژنی و تلقیح بذر می تواند عملکرد حبوبات را افزایش دهد.
، اما این ترکیب FA روغن سویا تهران است که کیفیت آن را تعیین می کند
[46،50] و تاثیر قابل توجهی در تعریف شاخص هایی دارد که ارزش غذایی و سلامتی آن را ارزیابی می کنند.
هدف از این مطالعه ارزیابی کیفیت و ارزش روغن سویا استخراجشده از بذر بسته به رقم، مصرف کود نیتروژن و تلقیح بذر با B. japonicum با استفاده از شاخصهای مبتنی بر پروفایل FA میباشد.
این نگرش فرصتی را برای مقایسه چربی ها و روغن های گیاهی روغن سویا تراریخته مختلف از جمله چربی ها و روغن های حیوانی از نظر سلامتی و پتانسیل آنها برای استفاده تغذیه ای فراهم می کند.
- منابع:
- تبلیغات: