زیتون تک نفره دلفین چرخ اقتصادی کشور را راه انداخت

در میان زیتون های سبز، لطیف و در نتیجه مناسب به عنوان پیش غذا یا ترکیب نان و فوکاچیا، شناخته شده ترین آنها زیتون آپولین با رنگ سبز روشن و آسکولانا درشت

و با طعم شیرین است. در میان زیتون های سیاه، با طعم قوی تر و در نتیجه مناسب برای طعم دادن به غذاهای گرم، از اولین غذاها گرفته تا مخلفات، زیتون بزرگ،

کالاماتا، با رنگ بسیار تیره، زیتون های کوچک از Gaeta، قهوه ای/بنفش، Taggiasca، با طعمی ملایم و شیرین و لسینا، با رایحه ای شدید و طعم کمی تند.

ترکیب درشت مغذی بین زیتون تک نفره دلفین، سیاه و سبز کمی متفاوت است.

زیتون سیاه (100 گرم):

حدود 69 گرم آب؛
25 گرم چربی؛
1.6 گرم پروتئین؛
0.8 گرم کربوهیدرات؛
3.9 گرم فیبر.

زیتون سبز (100 گرم):

حدود 77 گرم آب؛
15 گرم چربی؛
0.8 گرم پروتئین؛
1 گرم کربوهیدرات؛
3 گرم فیبر.

با این حال، ترکیب از نقطه نظر مواد معدنی (پتاسیم، سدیم، آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، مس) و ویتامین ها (A و E) شبیه تر است. زیتون همچنین حاوی آنتی

اکسیدان های متعددی است، از جمله: کورستین، اولئوروپئین، تیروزول، هیدروکسی تیروزول و اسیدها و اسیدهای آمینه مختلف. کالری دریافتی حدود 115 کیلو کالری

در هر 100 گرم است.

زیتون، خواص مفید برای ارگانیسم

زیتون به دلیل وجود مواد متعدد از جمله ویتامین E و مواد مغذی گیاهی مختلف، خواص آنتی اکسیدانی مهمی دارد که قادر به مقابله با رادیکال های آزاد و جلوگیری از

پیری سلولی است. دکتر اوانجلیستی می‌افزاید: «این خواص در پیشگیری از برخی سرطان‌ها مانند سرطان روده بزرگ، سینه و معده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار

است».

علاوه بر این، آنها حاوی چربی‌های تک غیراشباع هستند که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کنند و از بیماری‌های مختلف مؤثر بر سیستم قلبی عروقی

جلوگیری می‌کنند. در میان املاح معدنی متعدد موجود، پتاسیم و کلسیم فراوان هستند که به ترتیب برای سلامت قلب و استخوان مفید هستند. برای دو ترکیب اخیر

دیگر، هیدروکسی تیروزول و اولئوروپئین، نیز مفید هستند که به نظر می رسد به رسوب کلسیم در استخوان ها و رشد آنها کمک می کنند.

دوستان پر انرژی و روده ای

زیتون یک غذای انرژی زا است که در صورت لاغری و بی اشتهایی مشخص می شود، در حالی که محتوای آهن خوب آن از تولید گلبول های قرمز خون حمایت می کند

و برای سیستم گردش خون مفید است و از کم خونی جلوگیری می کند. وجود ویتامین A در عوض، زیتون را به یک متحد عالی برای سلامت پوست و بینایی تبدیل

می‌کند و فیبر موجود به عملکرد خوب روده کمک می‌کند: «زیتون برای یبوست و فرآیند گوارش مفید است».

این متخصص تغذیه می افزاید: خواص ضد ویروسی زیتون نیز به دلیل وجود اولئوروپئین معروف است که می تواند به ویژه مانع از فعالیت ویروس هپاتیت، روتاویروس و

راینوویروس گاوی شود. خواص ضد میکروبی نیز شناخته شده است که می تواند به طور خاص در مورد زخم معده کمک کند و خواص ضد التهابی آن به دلیل وجود

ترکیبی به نام اولئوکانتال است که به نظر می رسد عملکرد ایبوپروفن را تقلید می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.